Tarieven en vergoedingen

Behandelingen door de podotherapeut worden geheel of gedeeltelijk vergoed wanneer u aanvullend verzekerd bent. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van uw zorgverzekering.
Klik hier voor een overzicht van vergoedingen van de meest voorkomende zorgverzekeraars. Voor meer informatie informeer bij uw zorgverzekeraar.

Tijdens uw eerste bezoek worden uw klachten uitgebreid in kaart gebracht. De kosten hiervan variëren tussen €75,- en €95,-.

U heeft namelijk de keuze tussen een standaard of uitgebreid onderzoek. Voor een reguliere voetklacht is een standaard onderzoek meestal voldoende.
Bij het uitgebreide onderzoek reserveren we echter meer tijd in de agenda. Op deze manier hebben we de mogelijkheid om extra onderzoek te doen bij bijvoorbeeld complexe klachten of kan de podotherapeut u uitgebreider adviseren over bijvoorbeeld schoeisel.
Wij zien regelmatig 2nd opinion’s en bij deze groep adviseren we meestal om te kiezen voor het uitgebreidere onderzoek. Op deze manier hebben we meer tijd om uw klachten en evt. gemaakte hulpmiddelen van een andere therapeut goed te onderzoeken.

Na afloop van het onderzoek bespreken we met u de oorzaak van uw klachten en het mogelijke behandelplan. Ook informeren we u over de kosten en eventuele vergoedingen hiervan. Indien u akkoord bent met ons therapie voorstel kan de behandeling worden gestart.
Lees hier onze leverings- en betalingsvoorwaarden.

Onze podotherapeuten zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten en kwaliteitsgeregistreerd bij het Kwaliteitsregister Paramedici. Dit is nodig om in aanmerking te komen voor vergoeding bij uw aanvullende zorgverzekering.