Jeanien van de Vorst

Functie: Diëtist

Afdeling: eigenaresse Diëtist met Visie

Mijn naam is Jeanien van de Vorst, ik ben geboren en getogen in Ittervoort. Mijn diëtistenpraktijk heet ‘Diëtist met Visie’ en is gevestigd bij Podotherapie Inka.

Na mijn afstuderen aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen mag ik me sinds 2009 ‘Diëtist’ noemen. Sindsdien ben ik werkzaam geweest binnen de thuiszorgsetting en diëtistenpraktijken in Weert e.o. Door aanvullende modules uit de studies: Sociaal Pedagogische Hulpverlening, Psychologie en Gezondheidswetenschappen heb ik breder leren kijken naar factoren die eetgedrag kunnen beïnvloeden.

U kunt bij ons terecht met alle mogelijke voedings- en dieetvragen, ongeacht uw leeftijd. Wij werken volgens de nieuwste inzichten op het vakgebied.

Omdat iedereen anders is en andere eet- en leefgewoonten heeft, geven wij u een deskundig en persoonlijk voedingsadvies. Daarbij coachen en begeleiden wij u om het best mogelijke resultaat te bereiken.

Van alle gezondheidsklachten is 75% voedingsgerelateerd. Vaak zijn enkele kleine aanpassingen in uw dagelijkse eetpatroon al voldoende om gezondheidswinst te bereiken.

Neemt u gerust contact op als u voedings- of leefstijladvies wenst.

Vitale groet, Team ‘Diëtist met Visie’

Terug naar overzicht