Claessen Stultiens

steunkousen

Claessen Stultiens zorgt voor kwaliteit en vakmanschap. Wij zijn een SEMH erkend bedrijf, deze erkenning is door de zorgverzekeraars verplicht gesteld om in aanmerking te komen voor vergoeding.
Een aantal jaren geleden hebben we, samen met een aantal andere collega’s in de branche, ons gebundeld onder de naam: ‘Kousen Zorg’. Hierdoor staan we sterker in onderhandelingen met zorgverzekeraars en kunnen we betere voorwaarden voor onze cliënten eisen. Onze therapeutische elastische kousen (in de volksmond: steunkousen) worden aangemeten door 2 bandagistes; Yvonne Metselaars en Iris van der Zanden.
Yvonne Metselaars (op de foto) is woonachtig in Ittervoort en heeft 2 kinderen. Tien jaar geleden heeft ze samen met Mark Hansen, de firma Stultiens overgenomen. Na het volgen van de cursus voor bandagist is ze gestart met het aanmeten van steunkousen.

Iris van der Zanden is woonachtig in Weert en heeft 2 kinderen. Iris heeft de cursussen voor bandagist succesvol afgerond en is in 2019 in dienst gekomen.

Sinds 2014 hebben we ervoor gekozen om, behalve onze aanmeetlocaties in Weert, ook de mensen in Nederweert en omstreken beter van dienst te kunnen zijn. Vandaar onze samenwerking bij Podotherapie InKa in Nederweert.

Terug naar overzicht